Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Exista un sinonim pentru "confort" si acesta este Pensiunea Floris. Oricand sunteti in Baia Mare si doriti sa scapati de stresul cotidian, la pensiunea Floris, aveti parte de o tratatie de 5 stele. Camerele primitoare ofera oaspetilor confortul cuvenit, prin dotarile existente. Astfel, fiecare camera are baie proprie cu dus, televizor si internet wireless.

Chiar daca te afli in Baia Mare cu afaceri, sau pentru relaxare, Pensiunea Floris te va incanta si te va rasfata cu personalul saritor si dornic sa iti faca sederea cat mai placuta.

Daca vine vorba de mancare, Restaurantul va va satisface toate poftele culinare, pentru a fi sigur ca veti reveni cat mai curand. Fie ca e vorba de mancare traditionala maramureseana, sau doriti sa serviti specialitati romanesti sau internationale, noi va garantam ca veti avea un sejur plin de savoare.

Daca stati mai multe zile la Pensiunea Floris, va sugeram sa acordati o zi pentru a vizita orasul. Aveti de vazut "Turnul lui Stefan", piata pietonala din Centru Vechi al orasului. Totodata puteti merge in parcul mare din Baia Mare, pentru a vizita muzeul de Etnografie.

Daca veniti mai spre centrul oraslui, mai puteti face o oprire si la biblioteca Petre Dulfu, mai aproape de hoteluri decat de pensiunile din Baia Mare. Puteti merge la un spectacol la teatrul dramatic, sau vizita planetariul, muzeul judetean si multe alte puncte de atractie turistice.

Cand va cazati la Pensiunea Floris, puteti cere indrumari sau sugestii de activitati pe care le puteti face in Baia Mare. Va asteptam cu drag.